Inicio » Preguntas al dentista » Flemó en dent amb caries

Preguntas al dentista

Flemó en dent amb caries

Hola doctor, la meva pregunta es la següent: Tinc un queixal que em fa mal desde fa temps, el meu dentista em va dir que hi tenia una caries ja fa uns quants anys; el que em preocupa es que desd’ aquesta nit passada tinc un flemó en la zona d’aquesta dent i em fa molt de mal. A part de tenir tota la boca dolorida no la puc ni tocar. De quina manera em pot marxar el flemó? Hauria de pendra medicació?

Gràcies d’avantmà pel seu interés.

Guerau

 

  • Laura Manonelles

    Bones tardes,
    El flemó que ha aparegut en la zona d’aquesta dent es un signe d’un procés infecciós en curs i, que haurá se ser evaluat i tractat pel profesional clínic.
    Et recomano que acudeixis al teu dentista per a que pugui valorar correctament el teu cas i si cal, establir una pauta pre-tractament antibiótica.
    Quedem a la teva entera disposició; una salutació cordial.

Deja tu comentario

He leído y acepto la política de privacidad de propdental.es

Consiento que se publique mi comentario con los datos que he facilitado (a excepción del email)

¿Qué hacemos con tus datos?

En propdental.es te solicitamos tu nombre y email (el email no lo publicamos) para identificarte entre el resto de personas que comentan en el blog.

Además, si quieres que te notifiquemos vía email, usaremos el email y el nombre que has proporcionado para poder enviarte las respuestas sobre este artículo

PEDIR CITA
TE LLAMAMOS

Te llamamos
Pide cita